• bank1.jpg
  • c21.jpg
  • DSCN0062.JPG
  • DSCN0516.JPG
  • DSCN0630.JPG
  • DSCN0916.JPG
  • ferie2014.jpg
  • P1160388.JPG
  • P9250036.JPG
  • PB260186.JPG
  • sandomierz.jpg
  • tatry2-400x300.jpg
                 

Biblioteka szkolna

Doradztwo zawodowe

Organizacje szkolne

Archiwum




 

 

 

listopad 2020
N P W Ś C Pt S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Odwiedziny

Dzisiaj6
Ostatni tydzień6
Ostatni miesiąc17123
Łącznie1622669

 

 

 

Start

Uczniowie klasy 4 i 5 w ramach realizacji "Programu dla szkół" na swoich godzinach z wychowawcą wspólnie spożywali drugie śniadanie połączone z degustacją owoców, warzyw, mleka i ich przetworów.
Uczniowie klasy 4 przygotowali i omawiali piramidę żywności, zaś uczniowie klasy 5 przygotowali
i przedsytawili swoim kolegom i koleżankom materiały dotyczące właściwości odżywczych i zdrowotnych użytych owoców w sałatkach.